Wat bieden wij

Onze dagbesteding is gericht op (jong-)volwassenen, dus vanaf ca. 18 jaar. Hierbij werken we met een kleine groepssamenstelling en zorgen we voor een passende samenstelling van de groep. Waar mogelijk kiezen we voor groepen met diverse zorgvragen en leeftijden bij elkaar.

Wij staan niet achter de strakke normen die de meeste grote organisaties bieden. Wij spelen in op de individuele behoefte van de deelnemer. Wij hanteren een duidelijk en passend dag/werkprogramma die afgestemd is op de behoeften en mogelijkheden van de deelnemer. Elke deelnemer zien wij als een individu in de groep. Gelijkwaardigheid, respect en een huiselijke sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Balans tussen inspanning/ontspanning en prikkelarme/prikkelvolle activiteiten vinden wij belangrijk.

Onze begeleiders staan door heldere onderlinge reflectie op gezonde afstand NAAST de deelnemers. Wij leveren zorg op basis van de PGB.

Samen met de deelnemers willen wij zorgen voor een gezellige en ontspannen plek, waar buurtbewoners makkelijk even binnen komen lopen. Onze gedachte hierbij is dat een goed lopende winkel waardering en motivatie oplevert voor onze deelnemers.